La llibreta

Jordi Monés firma llibres a Badalona per Sant Jordi

Jordi Monés i PUjol-Busquets

Jordi Monés Pujol-Busquets firma avui dia de Sant Jordi exemplars de la seva darrera obra: Jordi Monés Pujol-Busquets: educació, país, llengua a la parada de l’agrupació de Badalona de l’Assemblea Nacional Catalana. L’autor, que té 90 anys, estarà a disposició del públic entre 12 i dues del migdia, segons ha anunciat la mateixa ANC.

Monés va presentar per primer cop el seu llibre, recentment editat per Nemo Books, el passat  8 de març, Dia Internacional de la Dona Treballadora. L’estrena es va fer a l’Espai Betúlia de Badalona (ciutat on va néixer), davant d’una trentena de persones que van valorar la qualitat de l’edició i el testimoni històric que suposa la publicació d’aquesta obra. L’acte el va presidir el primer tinent d’alcalde de l’Ajuntament de Badalona, Oriol Lladó, i va comptar amb la presència de la Directora General de Política Lingüística de la Generalitat de Catalunya, Ester Franquesa i de  l’editor de Nautilus/Nemo Books, el periodista i escriptor Andreu Mas. va correspondre a Pere Solà, catedràtic d’història de l’educació de la UAB i especialista en temes d’educació, fer la glossa de l’obra publicada que alhora va ser un repàs de les fite aconseguides per Monés, que passarà a la història entre altres coses per haver fundat la “Societat d’Història de l’Educació dels Països de llengua catalana”, actual filial de l’Institut d’Estudis Catalans.

Jordi Monés Pujol-Busquets: educació, país, llengua
El llibre, que és molt especialitzat, no es pot comprar en llibreries, només durant les presentacions, directament a la família o mitjançant aquesta plataforma. Podeu accedir a la fitxa de compra del llibre aquí.

 

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

You may use these HTML tags and attributes:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>