La llibreta

La Comanda, a la Fira Aloja de Banyoles!

Els propers 12, 13 i 14 d’octubre’18, es celebra a Banyoles la 10ª Fira Medieval Fantàstica, Fira Aloja. Entre els actes, que podeu consultar al seu Facebook, volem destacar una experiència plural, participativa, que toca de prop casa nostra, Nemo Books.

Fem una crida a tots els fans d’allò medieval, que sempre heu volgut ser part de la història. A tots, ara teniu la oportunitat de ser-ne part: es busquen voluntaris per representar una batalla: homes i dones majors d’edat, i quants més, millor! El vestuari i les armes estan garantits, només heu de portar l’esperit històric, el bèl·lic i les ganes de passar-vos-ho molt bé! L’assaig de la representació tindrà lloc el cap de setmana 6-7 d’octubre. Les representacions seran dues: divendres 12 i el diumenge 14 d’octubre, a les 17’30h. Per inscripcions i informacions: almacubrae@gmail.com. Teniu temps fins el 4 d’octubre’18 per a la inscripció. L’assaig de la representació tindrà lloc el cap de setmana 6-7 d’octubre.

La recreació de la Batalla d’Acre és d’una de les representacions que, de la mà d’Alma Cubrae, tindrà lloc durant la Fira Aloja: la representació que faran de la fatídica batalla del Setge d’Acre, està inspirada en l’episodi que narra Enric Crespi a la seva novel·la “La Comanda”.

Aquesta batalla va significar, entre altres, la fi de les Croades. Quan la ciutat d’Acre va caure, els croats van perdre la seva última gran fortalesa al Regne de Jerusalem, i el Cristianisme va haver de recular posicions.

Si sou fans d’allò medieval i de la història, podeu adquirir la novel·la a la nostra Llibreria. L’autor ha anunciat que properament sortiran a la llum la segona i tercera part, per concloure així la trilogia. Per tant, tenim assegurades bones estones de lectura trepidant…!

De moment, ja gaudim amb la primera entrega: ja sabeu que la podeu comprar a la nostra plataforma i novetat!: també durant els dies de la Fira Medieval, a l’estand que Nemo Books tindrà situat a la muralla. Veniu a trobar-nos!

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

You may use these HTML tags and attributes:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>