La llibreta

Lleida acull la presentació del llibre “La República de los NO independentistas” amb un vídeo de suport del MHP Carles Puigdemont

El passat divendres 21 de juny es va presenter a Lleida “La República de los NO Independistas” un llibre que va veure la llum el dia de Sant Jordi i que recull el moviment #NousRepublicans creat a Twitter a partir d´una piulada d´una persona explicant el seu canvi cap a la República Catalana.

Més d´un cententar de persones va assistir a l´acte presentat per en Joan Canadell, impulsor del moviment, juntament amb Beatriz Talegón, Rocio Donés i Belén Cerezo de Nous Republicans. El tema principal de la presentació va ser l´anàlisi de la situació del moment actual i el que pot passar en un futur proper. L´estiu és aquí i és moment de vacances, però tots van coincidr en que d´aquí unes setmanes, quan es tinguin notícies d´Alemanya, es podrà respirar una mica i agafar forces per les dates importants que s´apropen: la Diadia de l´11 de setembre i l´1-O. Es complirà un any d´una de les repressions més fortes contra el poble català que es coneix en dècades.

La sorpresa final per a tots els assistents va ser el vídeo que el MHP Carles Puigdemont va gravar expressament per a l´ocasió. Molt animat, tranquil i afectuós va encoratjar a tots als presents a seguir perquè “això anirà bé”.

“Es un llibre molt especial, és un llibre molt important. És un llibre que haurem de guardar perquè ens hi haurem de referir sovint quan mirem tot el recorregut que hem fet fins a la victòria final que és aquella que consisteix en tenir un País lliure, un País d´homes I dones lliures. L´aportació dels Nous Republicans hi deurem gran part d´aquest èxit” diu Carles Puigdemont.

El llibre inclou algunes col·laboracions de luxe: el pròleg és del MHP Carles Puigdemont i l’epíleg de Beatriz Talegón. També inclou un pròleg escrit pel mateix Joan Canadell. D’altra banda, la portada és obra del cotitzat artista garrotxí Quim Domene, artista visual de renom internacional, que ha col·laborat desinteressadament.

El que es recaudi amb la venda del llibre serà usat per fer més accions a favor de la República Catalana.

Es pot comprar a través de la nostra plataforma: AQUÍ

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

You may use these HTML tags and attributes:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>