QUI SOM

La plataforma dels llibres i la cultura catalana al món

Nemo Books al món

Nemo Books és una plataforma de venda, intercanvi i difusió cultural, on els llibres són els protagonistes principals però no els únics. L’objectiu és aconseguir bastir un espai digital que aplegui productes culturals catalans i exportar-los arreu del món, començant per tota la diàspora catalana arreu de la geografia, les càtedres universitàries on s’ensenya la nostra llengua, i el conjunt de l’àmbit lingüístic català.

Ets editorial? Vols editar el teu llibre?

A Nemo Books treballem per ser un punt de referència de les editorials independents del país, pel que fa a la difusió dels seus productes i dels seus autors. Així mateix, hi ha un gran espai d’autoedició en el nostre país, entre el qual podem trobar autores i autors de gran talent, i que no acaben de trobar el seu lloc. Volem ser refugi de tota mena d’autors, de tots els països que ho desitgin, vehiculant la publicació de les seves
obres.

Potència cultural

Creiem fermament en la potència de la cultura catalana i en la capacitat transformadora de les persones que hi viuen, perquè cada dia ho demostrem. Des de Nemo Books estem orgullosos de participar en la seva difusió. Us convidem a ser-ne còmplices.

Benvinguts!
Equip de Nemo Books