La llibreta

Xª Fira Aloja, Fira Medieval i Fantàstica Banyoles 2018.

Aquest dilluns 8 d’octubre a les 11.30h s’ha presentat, a la Muralla de Banyoles, el que seran tres dies d’immersió medieval en terres banyolines: Aloja,  Xª Fira Medieval Fantàstica de Banyoles. A la foto veiem un dels moments de la presentació: dos integrants de la Companyia Alma Cubrae (subjectant un exemplar del llibre “La Comanda”), Enric Crespi, l’autor de dita novel·la (subjectant l’escut) i la Regidora Joana Vilà Brugué, de l’Àrea de Promoció Econòmica de l’Ajunatment de Banyoles.
Els espectacles i recreacions seran duts a terme per la companyia Alma Cubrae, durant diversos moments al llarg dels tres dies que dura la fira (consulteu tota la programació). Alma Cubrae recrearà un episodi inspirat en la novel·la de ciència ficció medieval d’Enric Crespi: es tracta del Setge de la Batalla de Sant Joan d’Acre. Aquesta representació, per la qual s’ha fet una crida a figurants voluntaris per fer-la encara més espectacular, és cita inel·ludible!
A més de la presentació d’aquest dilluns, en què s’han desgranat tots els actes que es celebraran, des de Nemo Books us recordem el concurs d’Instagram que tenim en dansa, i amb el qual podeu guanyar una visita guiada en exclusiva al Monestir de Sant Pere de Rodes per 15 persones, i un àpat en un fantàstic restaurant de la ciutat de Banyoles. Teniu temps de participar fins el dissabte 13 a la mitjanit. Consulteu les xarxes, seguiu-nos per saber com participar, si encara no ho heu fet. Us avancem que ja tenim un munt de fotografies espectaculars…Ens costarà molt triar-ne només dues…!
Els guanyadors es donaran a conèixer el diumenge a la tarda després de l’última representacó d’Alma Cubrae, a l’estand de la muralla que Nemo Books tindrem durant les tardes, dels dies que dura la fira.
No us perdeu la Fira, i seguiu-nos a les xarxes, per participar al concurs!

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

You may use these HTML tags and attributes:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>